Opdrachtmuziek

Wij maken in opdracht veel themamuziek ‘op maat’. Dit doen wij voor radio en tv, bedrijven (films en evenementen) maar ook themaparken. (Voor reclame-/bedrijfsfilms en voice overs, kijk op de vervolgpagina).

Voor het pretpark WALIBI hebben wij onlangs alle muziek gemaakt voor de nieuwste show “Rockstars. the Battle”. Ook de voice overs, underscores en FX zijn bij ons opgenomen en op tijdcode gezet.Voor het pretpark WALIBI hebben wij  alle muziek gemaakt voor de spetterende show “Rockstars the Battle”. Ook de voice overs, underscores en FX zijn bij ons opgenomen en op tijdcode gezet.

Logo EftelingEen aantal jaar geleden deden wij dit al voor de Efteling. In samenwerking met componist Ruud Bos (Zeg ‘ns Aa, Fabeltjeskrant, De Fabriek, Telkens weer) is met groot symfonieorkest de muziek opgenomen voor o.a. de attracties “Vogelrok” en “Villa Volta”.

Logo Vara

In januari 2014 voor het eerst uitgezonden is de Zilveren Nipkowschijf winnende 4-delige dramaserie van de VARA over Ramses Shaffy. In opdracht van de VARA is alle muziek opnieuw opgenomen en ingezongen door de acteurs van de serie en mochten wij het laten klinken (mixen) als de originele opnames van Ramses Shaffy.